Rüyada yakışıklı erkek görmek, çok sevineceğiniz bir havadise, hakkınızla kazanacağınız itibara ve saygınlığa işaret eder. Tanımadığınız yakışıklı bir erkek görmüş olmanız, iş değişikliği veya karşınıza çıkmış olacak eskisinden farklı bir iş teklifi olmak suretiyle yorumlanır. Umumi manasıyla rüyada yakışıklı erkek görmek hayırlı işlere yorulmuş olmaktadır. Güzel havadis, mutluluk ve müjdeye de dikkat çeken yakışıklı erkek rüyaları, rüyayı gören kişinin erkek veya kadın olmasına göre de değişik biçimlerde tabir edilmektedir. Henüz evlenmemiş bir kadının rüyası esnasında yakışıklı erkek görmüş olması, hayırlı ve itikatlı bir talibe, henüz evlenmemiş erkeğin bu rüyayı görmüş olması ise, sağlıklı bir yaşam sürmüş olmaya işaret eder. Rüyada yakışıklı bir erkekle konuştuğunuzu görmüş olmanız, malınızın ve rızkınızın çoğalmış olacağına, ticari doğrultudan atılmış olacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.



    Rüyada Sakallı Erkek Görmek

    Rüyada sakallı erkek görmek şahsın sakalının rengine ve yoğunluğuna göre değişik olmak suretiyle tabir edilmektedir. Kara ve kaba sakallı bir erkek görmek, kazanılacak olan malın çokluğuna, ak ve gür sakallı bir erkek görmek, hijyenik ve güzel havadisler alacağınıza veya yeni bir bebek maliki olmaya işaret eder. Gördüğünüz sakallı erkek yaşlıysa, kazanılacak olan bolluka, genç ise kuvvete ve kudrete tabir edilmektedir.

    Rüyada Çirkin Erkek Görmek

    Rüyada çirkin erkek görmek, kısmeti ve talihi kapalı olan şahısların kısmetinin ve talihinin açık hale geleceğine yorumlanır. Görmüş olunan çirkin erkek genç ise şahsın kazanç sağlayacağı kuvvete ve güce, yaşlı ise rahatsızlık havadisi alınacağına tabir edilmektedir. Bununla birlikte rüyada çirkin erkekten bir şey almış olduğunuzu görmüş olmanız, parasal anlamda bir kayıp yaşayacağınıza, bir şey verdiğinizi görmüş olmanız ise, beklemediğiniz bir yerden para gelmiş olacağına işarettir.

    Rüyada Uzun Saçlı Erkek Görmek

    Rüyada uzun saçlı erkek görmek, kazanılacak kuvvete ve itibara işaret eder. Erkek rüyaları umumi olmak suretiyle hayra belirti etmektedir. Güzel ve sevinç verici havadis, hayırlı bir iş ve eve dahil olacak olan sağlıklı bir erkek bebek olmak suretiyle da tabir edilmektedir.

    in Y