Rüyada yeşil yılan görmek, insanlar arasındaki dayanışmayı, dirliği, bütünlüğü, kardeşliği, ahenki ve sulhı bozmuş olmak istemiş olan gayri Müslüm bir şahsın veya şahısların var olduğuna işaret eder ve din simsarlığı yapmış olan birisi veya bazı insanlarla yorumlanır. Rüyada yeşil yılan kendisi akidenden başka akideten olan şahısları insandan saymayan, onun itikadına hürmet duymayan, onu iten, kakan kimi kişilerin varlığı ile yorumlanır.



    Rüyada Yeşil Yılan Öldürmek

    Rüyada yeşil yılan öldürmüş olmak, varlığında tüm insanlara ziyan vermiş olacak, düşmanlıka sebep teşkil edecek, ortalığı karıştırmış olacak, rahatı ve keyifi kaçırmış olacak bir şahısdan feraha ermeye ve onu ziyansız hale getirmiş olmak için yaşamından küllüyen çıkarmış olmaya delalet eder.

    Rüyada Yeşil Yılan Sokması

    Rüyada yeşil yılan görmek hayırlı bir şey olmadığı için yeşil yılan sokması da iyi manalara gelmiş olmaz ve rüya sahibinin inandığı, sevdiği ve dostu saydığı birisinden yana düş kırıklığı yaşayacağı ve bahse konu olan insandan kayıp vereceği manasına çıkar.

    Rüyada Yeşil Yılan Kovalaması

    Rüyada yeşil yılan kovalamış olması rüya sahibine karşı art niyetleri olan, onu kıskanmış olan, ilerlemiş olmasını ve muvaffakiyetli olmasını çekemeyen bir insanın arka tarafından önüne taş koymaya çalıştığına işaret eder.

    Rüyada Yeşil Yılandan Kaçmak

    Rüyada yeşil yılandan kaçmak, rüyayı gören kişinin gördüğünde kendinden çok huzursuz olduğu ve haz etmediği bir şahsın var olduğuna yorumlanır. Şahıs kendisini bu kişiye göstermiş olmamak için onu gördüğünden yolunu değiştirmiş olacak kadar ondan rahatsız oluyor anlamına gelir.

    Rüyada Yeşil Yılan Tutmak

    Rüyada yeşil yılan tutmuş olmak, rüyayı gören kişinin arka tarafından atıp tutmuş olan, kendisisi hakkında kötü ve çirkin laf söylemiş olan fakat yüzüne karşı da dostmuş gibi davranmış olan bir şahsın gerçek yüzünü öğrenecektir diye değerlendirilirken bununla birlikte rüya sahibinin rekabet ettiği kişileri gerisinde bırakmış olacağına ve artık çok daha muvaffakiyetli ve kuvvetli hale gelmiş olacağına işaret eder.

    in Y