Rüyada üç görmek, rüyanın umumi mahiyetine elverişli biçimde değerlendirilmelidir. Görmüş olunan öbür nesne ve hadiseler rüyanın asılmış ol manasını oluşturacağından en doğru değerlendirme bu biçimde olacaktır. Üç görmek şahsa zamanla alakalı malumat verir ve olması arzulanan bir dilek için şahsın üç zaman beklemiş olması gerektiğinin ve neticesinde hayalinin gerçek olacağının müjdesini de verir.



    Rüyada Üç Rakamı Görmek

    Üç rakamı hayırlı neticeler alınacağına dair bir vakit bildiriminde bulunur. Henüz evlenmemiş şahıslar için üç evli bir vakitde evlilik olacağına, önem derecesi yüksek bir iş için şahsın neticeni üç zamanta alacağına da işaret eder. Üç rakamını görmüş olan kimse yaşlı ve hasta birisi ise, üç zaman sonra vefatı gerçekleşir. Umumilikle rüyanın tamamını da göz önünde bulundurmuş olup değerlendirmiş olmak gerekir.

    Rüyada Üç Adım Atmak

    Arzulanılan muvaffakiyet için çok kısa bir müddet daha gerektiğine ve şahsın bu günlerde kendisisi için alacağı son derece büyük bir müjdeye delalet eder. Üç adım attığını görmüş olan kimse kendisi yaşamına yönelik önem derecesi yüksek üç karar alabilir ve derhal uygulamaya geçerek bu günlerde hayatındaki önem derecesi yüksek değişikliklere tanık olur. Kısmetlerin şahsa akın edeceğine, her hususta talihin yaver gideceğine belirti olduğu gibi, haneli kadınlar için de üç çocuk maliki olacaklarına tabir edilir.

    Rüyada Üç Kişiyle Konuşmak

    Rüyayı gören kişinin yaşamında kendisisi için önem derecesi çok yüksek olacak üç dosta sahip çıkacağına ve bütün kararlarında bu şahıslara danışmış olacağına, önem derecesi yüksek yol ayrımlarında dostları yardımıyla kendisisi için en hayırlı olanı seçmiş olacağına, kötü günlerinde ya da sorunlarında gözünü kapatmış olup bu insanlara rahatça güvenmiş olarak hareket edeceğine işaret eder.

    Rüyada Üç Görmenin Psikolojik Yorumu

    Heyecan içinde bir hadisenin gerçeğe dönmesini beklemede olan şahıslara yön gösterdiği gibi, şahsın takıntılı olduğu bir rakam olmak suretiyle da karşımıza çıkar. Üç rakamını gören şahıslar umumilikle kendisilerini hadiselere ya da vaziyetlere şartlayan, temelsiz akideleri olan ve hayatlarını da bu akideler çerçevesinde değerlendirmiş olan kimselerdir.

    in Ü