Rüyada alev görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında ortaya çıkacak olan ufak bir meselen büyüyüp çözülmüş olmaz bir hal alım yapmasına yorumlanırken bununla birlikte da bunun tam aksi biçimde açıklanır. Öyleki bu değerlendirmenin pozitif haliyle yorumlanır. Rüyada alev görmek, rüyayı gören kişinin küçücük bir sermaye ile girdiği işin ileri de kendine bir holding kazandırmasına delalet eder. Bu rüya, beklenmedik farklılık manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin hazırlıklı olmadığı ve hiç tahmin etmediği şeylerle karşılaşmasına delalete eder. Rüyada alev görmek, rüya sahibinin asla ummadığı aniden çok uzaklardan gelecek ve hayret verici ve aniden pekçok şeyi değiştirmiş olacak bir havadise işaret eder. Yapılan işin veya gerçekleştirilen çalışmaların bütün gayretlere rağmen meyve vermiş olmamasına, yalnız gösterilecek sabır ve azimle eski haline dönmüş olacağına delalet eder.



    Rüyada Alev Söndürmek

    Rüyada alev söndürmüş olmak, rüyayı gören kişinin ufak bir tartışmayla başlamış olan ve sonunun büyük bir atışmaya doğru gideceği belli bir işe derhal karışıp, hadisenin kötü bir hal alım yapmasını başından engelleyeceğine işaret eder. Kimi kimseler rüyada alev söndürmüş olmanın dinlemiş ol bağını koparmış olmak manasına geldiğini söylemiş olmaktadırlar.

    Rüyada Alev Topu Görmek

    Rüyada alev topu görmüş olan kimse, harcamış ol harcamış ol bitmiş olmayacak, hiç bir şekilde sonu gelmiş olmayacak bir mirasa konmuş olacak ve çok büyük bir mal varlığına erecek anlamına gelir. Dünyalık mal ve dünyalıklara istenilenden de çok düzeyde sahip çıkmak manasına çıkar.

    Rüyada Hararet Görmek

    Rüyada hararet gören şahsın hissiyat, fikir ve tutumlarında kimi değişiklikler ortaya çıkacak anlamına gelir. Zira bu rüyanın manası, rüyayı gören kişinin zamanla değişmiş olması biçiminde tabir edilir. Bir yanda da yaşamın çok süratlı akmasına ve her gün yeni bir şeyler getirmiş olmasına yorumlanır. Rüyada hararet görmek, rüya sahibinin şahsiyet özelliklerine göre dönüşüm gösterir. Şayet rüyayı gören iyi biriyse iyi manalara yorulur: alımı yapılacak son derece sevindirici bir havadise ve evde maddi ve manevi rahatlığa tabir olunur. Şayet rüyayı kötü bir şahıs görmüş olursa, kötüye yorumlanır; yapılan bir kusurdan ötürü bir ömür pişmanlık duymuş olup kahır çekmiş olmaya, bu kusurdan dolayı büyük ziyana girmiş olmaya, günahkâr olmaya ve ortalığı düzeltmiş olmaya çalıştıkça daha kötü bir hale sokmaya işaret edilir.

    Rüyada Hararet Yakmak

    Rüyası esnasında hararet yaktığını görmüş olan kimse, iş yaşamını da, hususi yaşamını da dayanıklı temeller üstüne atıyor dolayısıyla de dış etkenlerden etkilenmiyor anlamına gelir. Zira inşaat çok dayanıklı temellere dayalıdır ve öyle her isteyenin istediği anda ziyan vereceği gibi değildir.

    Rüyada Hararet Üzerinde Yürümek

    Rüyayı gören kişinin rekabet ettiği kişilere karşı açık farkla bir galibiyet alacağına delalet eder.

    Rüyada Harlı Alev Görmek

    Rüyada harlı alev görmek, epeydir iş yaşamında gündeme gelen problemlerin bir süre sonra normale dönmüş olmasına ve kar sağlamaya ve para kazandırmaya başlamış olmasına tabir olunur.

    Rüyada Alevle Bir Yerin Yanması

    Rüyada alevle bir yerin yanması, rüyayı gören kişinin, pek üstünde durmadığı bir huzursuzluk yüzünden yataklara düşmüş olmasına ve daha sonra bir cerrahi operasyon geçirmiş olmak zorunda kalmış olmasına işaret eder.

    Rüyada Yangın Görmek

    Rüyada yangın görmek, girişilen bir işten mutlu edici bir sonucla çıkmış olmak için lazım olan desteklemiş ol alakalı son derece sevindirici bir havadis gelmiş olmasına delalet etmektedir.

    Rüyada Hararet Söndürmek

    Rüyada hararet söndürmüş olmak, işlerin sıkışıklığa girdiği aniden bir arkadaş veya dosttan görülmüş olacak ve yaşanan sorunların çözümünde büyük hissesi olacak bir iyiliğe yorumlanır.

    Rüyada Alevde Yanmak

    Rüyada alevde yanmak, rüyayı gören kişinin kötü ve aklını başına almaz tutumlarından huzursuz olan dostlarının dostluklarını bitirmiş olup gitmiş olmasına ve rüya sahibinin ancak başına kalmış olmasına tabir edilir.

    in A