Rüyada hastalanmak, musibet ve melanet olmak suretiyle kabullenilir. Rüya sahibinin yanlış hareketler ve yanlışlarla dolu geçecek bir süreç yaşayacağına ve istemiş olmadan de olsa günahkâr olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin cemiyetde itibarının sarsılmasına ve yüzünün kızarmasına sebep teşkil edecek kimi işlere girmiş olacağına ve sonradan da berbat olduğunu muhakeme eterek çok utanmış olacağına, üzülmüş olacağına ve pişman olacağına yorumlanır. Bu rüya bir öte taraftan da rüya sahibinin, normalde ahiret yaşamına kıymet veren, inanmış olan ve onun için uğraşan bir kişiyken kendisini dünya yaşamına çok kaptırmış ve itikadını boşlamış kimse haline gelmiş olacağına tabir edilir.



    Rüyada Hastalandığını Görmek

    Rüyası esnasında hastalandığını gören şahsın iyi tabiatlarını ve güzel fikirlerini terk edeceğine, kendisini dünya malları edinmiş olmaya vermiş olacağına bu sebeple de birçok şahısı kırmış olup geçeceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendinden beklenmeyecek tutumlarda bulunmuş olacağına ve bu şekilde işlere girmiş olacağına yorumlanır.

    Rüyada Ansızın Hastalanmak

    Rüya sahibinin cidden de asla ummadığı anda öyleki aniden zorluk içine düşeceğine işaret eder. Ufak de olsa rüyayı gören kişiyi günlük hayatından alı koymuş olacak bir sorununun ortaya çıkacağına ve rüya sahibinin yalnızca kendisini muhakeme etmek mecburiyetine gireceğine işaret eder.

    Rüyada Hasta Olmak

    Rüyada hasta olmakla, hastalanmak aynı anlama gelir ve benzerlik gösterecek biçimde tabir edilir. Rüya sahibinin herkesi hayrete düşürmüş olacak ve insanlarca ayıplanmasına sebep teşkil edecek değişik yollara sapacağına, müspet olmayan işler yapmış olacağına ve dinin emirlerini çiğnemiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Hasta Görmek

    Rüyada hasta görmek uğursuzluk, talihsizlik ve bahtsızlık olmak suretiyle kabullenilir. Rüya sahibinin karşılaşacağı engellere ve aksaklıklara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendini çok hüzünlü ve kötü sezmesine sebep teşkil edecek değişik olumsuz hadiselerin gündeme geleceğine ve tatsız vaziyetlerin açığa çıkacağına tabir edilir.

    in H