Rüyada anayı görmek, rüya sahibinin, iş yaşamında yapacağı işlerde harika kazançlar sahip olacağına, son derece büyük mutlu edici sonuçlara imza atacağına, bu vesileyle kariyer programında harika yerlere gelmiş olacağına ve hüzünlerinden ve problemlerinin üstesinden geleceğine işaret eder. Aynı vakitde, iş yaşamında gerçekleştirilecek hayırlı ve muvaffakiyetli çalışmaların yeni işler yapmış olmasını sağlayacağına ve çevresindeki insanlara da yardımcı olacağına yorumlanır.



    Rüyada Anayı Öldürmek

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında kazanç sağlayacağı paraları ve yapacağı ün ile günah işlemiş olacağına,  insanları günah işlemiş olmaya teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapmış olacağına işaret eder.

    Rüyada Anayı Korumak

    Rüya malikinin, iş yaşamında gerçeğe dönüştüreceği çalışmalar ve güvenilir kişiliği yardımıyla sevdiği ve kıymet verdiği insanların itimatını ve itikadını kazanacağına, o şahıslar ile bu vesileyle çok daha güzel vakitler geçirmiş olacağına ve aile yaşamında çok daha güzel günler geçireceğine işaret eder.

    Rüyada Anayı Gözyaşı dökerken Görmek

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında veya aile yaşamında kendini çok üzmüş olacak ve son derece sıkıntılı günler yaşamasına vesile olacak hadiseler ve vaziyetler ile karşı karşıya geleceğine ve bu sebeple çok huzursuz bir devir geçirmiş olacağına delalet eder. Aynı vakitde, eğitim yaşamında çok sıkıntılı vakitler gündeme geleceğine yorumlanır.

    Rüyada Anayı Kaybetmek

    Rüya malikinin, son derece sıkıntılı günler geçirmiş olacağına, sorunlu ve zor dönemler yaşayacağına, hüzün içinde geçirilecek bir evreye ve hem madden hem de manen çok karanlık bir işle meşgul olmaya başlayacağına delalet eder.

    Rüyada Anayı Dövmek

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında veya aile yaşamında son derece sıkıntılı vaziyetler ile karşı karşıya geleceğine, bu sebeple çok uzaklardan son derece sıkıntılı bir bilgi alacağına, iş yaşamının gün geçtikçe daha kötü bir hale gelmiş olacağına ve çok kötü durumla karşılaşılacak vaziyetler gündeme geleceğine işaret eder.

    in A