Rüyada arsa alım yapmak, rüyayı gören kişinin elde edeceği mutlu edici sonuçlara, iş yaşamında karlı çalışmalar yapacak olmaya ve bunun neticende da mal sahip olmaya tabir edilir. Bu şekilde bir rüya görmüş olan kimse dünyevi keyifler arkasından koşarak manevi değerlerini ikinci programa iter. Kimi alim olanlar için bu rüya şahsın mal mülk arkasından koşmasına, verilmeyen sadaka ve zekatlara da yorumlanabilmektedir.



    Rüyada Arsa Görmek

    Rüyada arsa görmüş olan kimse, kendine bir hane alabilir. Bilhassa epeydir hane alım yapmak isteyenler için bu riya dileklerine ereceklerinin göstergesidir. Şayet rüyada görmüş olunan arsa, ferah ve rahatsa alımı yapılan hane de aynı biçimde olur. Şayet arsa kötü bir yerde ise ve ufaksa edinmiş olacağınız mülkün de aynı özelliklerde olacağının göstergesidir.

    Rüyada Arsa Üstüne Hane Kurmak

    Bu şekilde bir rüya şahsın edineceği dünyalığıdır. Dünya hayatında birtakım mallar edinmiş olacağınıza, para biriktirmiş olmaya, mülk arkasından koşup sabahtan akşam zamanına kadar çalışmış olup didinmiş olmaya, kimi zaman da ahiret yaşamına, yapmış olacağınız sevaplar neticesinde dini manada derecenizin yükselmiş olmasına, dünyevi manada rahatlığa ve ferahlığa delalet eder.

    Rüyada Arsayı Kazmak

    Rüyada arsa kazmış olan şahıs zorlu bir çalışmış olmanın içerisine girer. Bu rüyayı görmek, dünyada meşakkatle değişik menfaatler elde edeceğinizin, sorun çektikten sonra erişeceğiniz kolaylık ve hayrın, zorlu bir işte çalışacağınızın ya da yorucu bir evreye girdiğinizin işaretçisidir.

    Rüyada Arsa Satmış olun Almak

    Rüyası esnasında arsa satmış olun alan kimse günlük yaşamda değişik menfaatler sahip olar. Bu rüya umumilikle dünyevi mülk sahibi olmaya, servet kazanmaya, çıkar sahip olmaya, birtakım güzel işlere, bilhassa maddi sorun çekenler için ferahlığa, zorlanmaktan sonra kolaylığa delalet etmektedir.

    Rüyada Arsa Satmak

    Rüyada arsasını satmış olan şahsın elinden biraz para ve mal çıkar. Bu rüya şahsın bilhassa iş hayatında çekeceği meşakkatlara ya da herhangi bir mevzuda ziyan etmesine delalet etmektedir.

    in A