Rüyada aşık olduğunu görmek, şahsın yaşayacağı bir muhtaçlık haline ya da kuvvetsiz vaziyetde olmaya, yardıma gereksinme duymaya delalet etmektedir. Rüyada genç ve güzel birine aşık olan şahsın şayet bekar ise iyi bir kısmeti çıkar ve evlenir. Rüyası esnasında haneli bir insana aşık olan büyük bir yanlış yapar ya da günah işler. Bu rüya bununla birlikte karakter olmak suretiyle zayıflığa ve kişiliğin kusurlu olmasına da işarettir. Rüyada aşık olduğu şahısdan bedel gören dünya mutluluğuna ve rahatına kavuşur. Rüyası esnasında bedelsiz bir aşka tutulmuş olmak, gönül bağlantınızda mutsuz olmaya, çekmiş olacağınız ağırlığı olan bir travmaya ve soruna tabir edilmektedir.



    Rüyada Birinin Size Aşık Olması

    Rüyanızda birinin size aşık olduğunu görmüş olmanız, dünyada değerinizin, şan ve şerefinizin yüksek olmasına, çıkar sahip olmanıza ve sorunlardan kurtulmanıza delalet etmektedir. Bu şekilde bir rüya görmüş olan kimse dünyevi mutluluğa ulaşır. Rüyada size aşık olan kimse bu aşkını söylerse, tez zamanda harika bir fırsatın önünüze çıkmış olmasına ve kimi seçimlerde bulunmuş olmak zorunda kalacağınıza; şayet söylemiş olmazsa büyük bir fırsatı tepeceğinize işaret eder. Rüyada aşık olduğunuz şahsın de size aşık olduğunu öğrenmeniz, son derece sevindirici bir bilgi alacağına ya da çok memnun olacağınız bir olay yaşayacağınıza delalet eder.

    Rüyada Aşk Mektubu Görmek

    Rüyada aşk mektubu yazan kimse son derece sevineceği bir olay yaşarmış ol. Rüyası esnasında aşk mektubu alan şahıs, asla ummadığı bir yerden çok neşeli bir havadis alabilir. Aşk mektubu dünyevi keyiflere, mutluluk ve sevinçlara tabir edilmektedir. Rüyada aşk mektubu görmek bununla birlikte dünyada aşk ilişkisi kurmuş olmaya, aşık olmaya ya da bayan erkek bağlantılarında de tabir edilmektedir.

    Rüyada Aşık Olduğunu Görmenin Psikolojik Tabiri

    Rüyası esnasında aşık olan şahıs esas yaşamında sevgiye gereksinme duyan, evlenmiş olmak istemiş olan ya da yaşamında kendini kollamış olacak ve korumuş olacak bir şahısı beklemede olan birisidir. Bu rüya iç dünyanızdaki sevgi arayışınızı, sevilmiş olma istekinizi ortay koymuş olmaktadır.

    in A