Rüyada aşkını görmek, rüya sahibinin huzurunun bozulmaya uğramasına, rahatının ve keyfinin kaçmasına sebep teşkil edecek tatsız havadislerin alınacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin yaşamtan yana bütün beklentilerinden, hayallerinden ve arzularından vazgeçmiş olacağına, yapmış olmaktan hoşlandıklarından artık tat alım yapamaz olacağına, kabuğuna çekileceğine, gülmeyi unutmuş olacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hiç geçmeyeceği sandığı bu günler kendisisi için yalnızca bir süreçtir ve muhakkak geçecektir diye kabullenilir.



    Rüyada Aşkını İtiraf Etmek

    Rüya sahibinin içinde tuttuğu ve bastırdığı kimi hissiyat ve fikirlerin kendine yük olduğuna, onu rahatsız ve mutsuz kıldığına, ama gene de kimseye söylemiş olmadan onları saklamış olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi susmuş olsa dert, konuşmuş olsa başka bir dert anlamına gelir.

    Rüyada Aşkını Duyuru Etmek

    Rüyada aşkını duyuru etmekle, aşkını itiraf etmek aynı anlama gelir ve rüya sahibinin buhrana girmiş olmasına, zorluk içine düşmesine, tabiri caizse devamlı üfleyip püflemesine sebep olan değişik sıkıntıları olduğuna yorumlanır.

    Rüyada Birinci Aşkını Görmek

    Rüya sahibinin darlıktan feraha erip, bolluğa ulaşmış olmasına, kafasına koyduğu işlerde hamleye geçmesine, ekonomik manada güçlenmiş olmasına, manevi manada rahat ve güvenmiş ol duymuş olmasına, kendine olan itikadının artmasına, şöylece hayat sevincinin de tazelenmesine tabir edilir.

    Rüyada Platonik Aşkını Görmek

    Rüya sahibinin teşebbüslerinin ve yatırımlarının neticesiz kalmış olacağına, üstünden uykusuz kalmış olarak ve çok çalışmış olarak ortaya koyduğu program ve projelerinin boşamış ol gideceğine bunun da kendisisi için büyük hüsran olacağına ve sanki kendini büyük bir malubiyete uğramış hissedeceğine işaret eder.

    Rüyada Eski Aşkını Görmek

    Rüya sahibinin geçmişteki hatıralarının canlanmış olmasına sebep olacak bir olayla karşı karşıya geleceğine bu halin onu mutlu ederek memnun olmasına sebep olacağı gibi bununla birlikte hüzünlenmiş olarak, kendini kötü sezmesine sebep teşkil edeceğine işaret eder. Geride kalmış olan günlere duyulan özlemiş olma yorumlanır.

    in A