Rüyada at pisliği görmek, rüyayı gören kişinin tanışacağı bir şahıs yardımıyla yaşamının değişmiş olacağına, ondan hem düşünce ve deneyim manasında hem de malik olduğu maddi imkânlar manasında faydalanmış olacağına ve fayda göreceğine delalet eder. Birinin öncülük yapması ve desteklemesi ile sahip olulacak müspet kazanca ve variyete yorumlanır. Rüyayı gören şahsın, kendine bir ömür müteşekkir olacağı bir şahıs ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.



    Rüyada At Pisliği Yemek

    Rüyada at pisliği yemek, şahsın hastalığından, mutsuzluğundan, karamsarlığından, borçlarından, korkularından ve kaygılarından kurtuluşa ereceğine ve güzel bir hayatı olacağına yorumlanır.

    Rüyada At Pisliği Temizlemek

    Rüyada at pisliği temizlemiş olmak, rüyayı gören kişinin etrafındaki hayırlı şahısların var olduğuna delalet eder. Rüyayı gören kişinin üzüldüğünde gözünün yaşını silmiş olacak, muvaffakiyetlerinde sırtını sıvazlayacak, kayıplarında kendine avutacak ve kendinden malik olduğu maddi imkânları esirgemiş olmayacak kadar engin yürekli ve iyi kalpli olan bir şahsın var olduğuna yorumlanır.

    Rüyada At Pisliği Atmak

    Bir şahıs rüyası esnasında at pisliği attığını görecek olursa bahse konu olan insan servet maliki olur ve zengin bir yaşama kavuşur anlamına gelir. Rüya sahibinin yoksul halinden kurtuluşa ereceğine, paraya ve mala ereceğine, artık sefalet yaşamayacağına yorumlanır.

    Rüyada At Pisliğine Basmak

    Rüyada at pisliğine basmış olmak, babadan kalmış olan hazineye veya hemen hemen bir hazine kadar büyük kıymeti olan mala ve bu maldan hissene düşeni alım yapmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çalışmış olmadan elde edeceği maddi varlık yardımıyla bir ömür rahatlayacağı bir yaşama ereceğine işaret eder.

    Rüyada İnek Pisliği Görmek

    Rüyada inek pisliği görmek, hayırlı işlere belirti eder.  Rüyayı gören kişinin sağlığının ve keyifinin yerinde olacağına, ezilmiş olmadan, çok çalışmış olmadan ve yıpranmış olmadan geçimini sağlayacağına, huzur, huzur ve saadet içerisinde bir yaşam sürmüş olacağına işaret eder.

    in A