Rüyada Ayetel Kürsi okuduğunu görmek, şahsın bütün çaresiz dertlerine çözüm üreteceğini, geleceğinde hiçbir hüzün yaşamadan, gözyaşı dökmüş olmadan bir yaşam sürmüş olup, iş yapamaz duruma gelmeden ihtiyarlayacağını ve sağlığının da hep yerinde olacağını bildirir. Rüyayı gören kişinin her ne sorunu mevcutsa bu rüya yardımıyla tamamı çözülür ve huzura erer. İslami cepheden da şahsın Yaradan katında çok güzel bir yere geleceğini ve sevap evinin kabaracağını bildirir. Kutlu bir insan olunduğuna ve hayırlı işler yapmış olup, daha fazla hayır bulmuş olacağına da işaret eder. Yaşamın her doğrultudan şahsa sevinç getireceğini ve bütün nimetlerini ayağına sereceğini işaret eder. Son derece hayırlı ve her cepheden pozitif bir rüyadır.



    Rüyada Ayetel Kürsi Dinlemek

    Rüyayı gören kişinin her ne muradı mevcutsa ivedi vakitde ereceğine ve dünyevi hayaller kadar ahiret yaşamı içinde şahsın kalbından ne geçerse makbul sayılacağı biçiminde değerlendirmelenen hayırlı ve her kula nasip olmayacak bir rüyadır. Bu rüyayı gören kimseler günahlarından arınmış olmak için tövbe ederler ve tövbeleri Yaradan katında bedel bulur. Yaşamları sorunsuz, kazasız ve belasız geçer. Bollukları hiç azalmış olmaz, kazançları her zaman artar.

    Rüyada Ayetel Kürsi Okunduğunu Görmek

    Çok parlak, şahsın düşlediği gibi bir geleceğe kavuşacağını müjdelediği gibi, rüyayı gören kişinin kaderinin de çok güzel olacağını, her dileğinin meşakkat çekmiş olmadan yerine geleceğini bildirir. Kısmetlerin açık olduğu, kazancın bol ve bahtın da açık olduğu biçiminde değerlendirmelenen rüya, iş mevzusunda son derece büyük girişimler yapılacağına ve şahsın ismini tarihe altın harflerle yazdırma talihi sahip olacağına de işaret eder.

    Rüyada Ayetel Kürsi Okuduğunu Görmenin Psikolojik Yorumu

    Manevi yaşamına çok ihtimam göstermiş olan ve gerçek hayatında da itikadına elverişli hareket etmeye çalışmış olan, Yaradan korkusu sebebi ile haramdan ve günah işlemiş olmaktan kaçınmış olan şahısların ruh hallerini ortaya koyduğu gibi, ahiret yaşamında cehennemden korkan ve cezalandırılmış olmak istemediği için devamlı olmak suretiyle dua eden şahısları de işaret eder.

    in A